Shadowfield
Hei. Ole ystävällinen, ja kirjaudu sisään ottaaksesi sivun kaikista toiminnoista täyden hyödyn.

Tervetuloa Shadowfieldsiin

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

Tervetuloa Shadowfieldsiin

Viesti  Varjokani lähetetty Ti Elo 25, 2015 5:14 pm

Hei ja lämpimästi tervetuloa Shadowfieldsiin! Toivomme että viihdyt sivuilla. Jos olet kokonaan uusi käyttäjä, ja tunnet olisi eksyneeksi tämä on juuri oikea foorumiosio sinulle. Yritän tässä nyt vastata yleisempiin kysymyksiin. Mikäli Apua ja yleiset kysymykset -osiosta ei jo valmiiksi löydy vastausta voit rohkeasti tehdä sinne oman aiheen ja kysyä.


Mikä on Shadowfield?

Shadowfield on aikaisemmin Shadowlands betana tunnettu projekti, jonka alkuperäinen tarkoitus on olla nuorille oma foorumi jossa nuoret voivat viettää vapaa-aikaansa ja vaihdella kuulumisia. Tällä sivustolla ei ole tarkoituksena kilpailla watAgame -nimisen yrityksen kanssa. On totta, että tarjoamme ilmaisen vaihtoehdon Gosupermodel -sivuston tilalle niille joilla ei ole Superpassia. Shadowfields on kuitenkin oma sivustonsa ja konseptinsa, eikä sillä ole tarkoitus kopioida Gosupermodel -sivustoa tai sen konseptia. Sivuston tarkoitus on olla ja pysyä ilmaisena ja kaikkien toimintojen kaikille käytössä. Tällä projektilla ei pyritä rikastumaan, vain vaan antamaan paikka jossa voi ilmaista itseään ja puhua itseä koskevista asioista.


Mutta tuleehan tänne mallit ja kaupat?

Ei. Tämä ei ole Gosu. Graafinen sisältö ja avatarkone on suunnitteilla (nyt olevan valmisavatarkoneen tilalle), mutta sivuun tulee kokonaan oma tyylinsä ja konseptinsa, emmekä ole tekemässä tästä mallisivua ihan siksikin että sellaisia on jo netti pullollaan its Stardolls, ym.


Kuvani poistettiin. Miksi?

Koska tällä sivulla ei saa käyttää Googlesta ladattuja kuvia omina kuvinaan eikä väittää omatekemäkseen. Googlen kuvia saa aina linkata ja jakaa foorumilla, mutta ei käyttää avatarina. Poikkeuksena ovat ne sivut jotka jakavat kuviaan vapaaseen käyttöön, ja erikseen myöntävät luvan että heidän kuviaan saa käyttää muilla verkkosivuilla. Ilman lupaa toisten kuvia ei saa käyttää avatarissa.


Mitä tällä sivulla ei saa tehdä?

Lista kielletyistä asioista.

Tämä ei ole deittisivu, eikä seuranhakusivu. Kaikki seksiä ja päihteitä ihannoiva sisältö voidaan poistaa mikäli se katsotaan asiattomaksi. Suomen laki kieltää alle 18 -vuotiaita käyttämästä päihteitä, joten emme katso hyvällä, jos selität miten rellestit kännissä ja käyttäydyit typerästi. Myöskin päihteiden hankinnan neuvominen on kiellettyä.

Tämän lisäksi kaikki rasistinen, toista halventava tai loukkaava sisältö on kiellettyä. Jokaisella käyttäjällä on uskonnon, omantunnon ja mielipiteen vapaus, mutta vapaus tuo myös vastuun. Älä uhkaile, hauku tai loukkaa toista käyttäjää.


Mikä sitten on sallittua?

Vapaa keskustelu, mielipiteiden vaihto , jutustelu, chattailu, visailu, ja vitsailu on sallittua. Myös omien ropejen teko, sekä tarinoiden kirjoittaminen on sallittua.

//
TÄSSÄ RAAKAVEDOS. OIKEUDET MUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN
avatar
Varjokani
Main Coder
Main Coder

Posts : 751
Liittymispäivä : 20.08.2015

Ropehahmo
Nimi: Räävis
Laji: Niekka

Näytä käyttäjän tiedot http://shadowfield.my-rpg.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa